17,00 zł / 200g
Producent: KLASZTOR pw.św. Dymitra Sołuńskiego
Cena: 80 zł/kg
Wysyłka: czwartek
Opis produktu: powstaje z mleka poddanego procesowi pasteryzacji, dodatku kultur bakterii oraz podpuszczki i odpowiedniej obróbki skrzepu. Dojrzewanie 1-3 miesiąca w odpowiedniej temperaturze i wilgotności. Według receptury sera typu gouda.
Metoda wytworzenia: metodami tradycyjnymi, bez użycia konserwantów; produkt wykonany ręcznie.
Składniki: mleko kozie pełne pasteryzowane, lizozym, żywe kultury bakterii mlekowych, chlorek wapnia, podpuszczką, sól.
Masa netto: 200g.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze od +2 do +6 stopni celcjusza. Po otwarciu należy spożyć w ciagu 48 godzin.
Brak w magazynie
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |